About us

Our company

De Eenhoorn Coffee and Tea

De Eenhoorn is a coffee roaster and tea merchant from Kampen, offering tea and coffee of the highest quality , the raw materials are grown sustainably and in harmony with their natural surroundings.
De Eenhoorn is the sister company of Sigarenfabriek Elephant making quality cigars.

  • Top quality products
  • Human warmth
  • Good taste
Schermafbeelding%202016-01-26%20om%2012-

Our team

team Eenhoorn

Team Eenhoorn

The team of de Eenhoorn consists of several specialists who together have one purpose. Delivering beautiful products with a balanced pure taste.

Reviews

Na wat mail contact met een medewerker werd volledig naar mijn wens op de specifieke datum een sigarenproeverij georganiseerd. Daar aangekomen eerst lekker op het terras een kop koffie gedronken en wat rondgekeken in de winkel. De authenticiteit spat ervan af en ook de passie maar zeker ook de gedegenheid van het personeel is geweldig om te ervaren.

derRudy, Valkenswaard

Thee is een product met een indrukwekkende geschiedenis en laat zich goed vergelijken met wijn. Zowel thee als wijn kennen een rijk geschakeerd palet aan kleuren en smaken, terwijl er maar twee soorten theeplanten en een beperkt aantal druivensoorten zijn. Om die reden staat De Eenhoorn op de Wine Professional; de meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van kwaliteitswijnen & fine food in de Benelux. De Eenhoorn serveert daar de mooiste Grand Cru's op theegebied, alsook de in de horeca veelgebruikte biologische theelijn.

Wine professional